Apple er ude med en advarsel mod Jailbreak!

Indlæg skrevet februar 6, 2013 | Reply

Der er kommet Jailbreak til iOS 6.x og godt 2 millioner har allerede jailbreaket deres enhed, men nu er Apple ude med en advarsel.

advarsel

Apple advarer mod Uautoriseret ændringer af iOS og på denne side, kan du læse hele deres advarsel.

Det nye Jailbreak til iOS 6.x, ser ud til at være utrolig populært. Allerede er 2 millioner iOS 6.x enheder verden over er blevet jailbreaket og dette antal vil stige stødt de næste uger.

Apple er nu ude med en advarsel mod at jailbreake sin iOS enhed. Denne advarsel kommer fordi ikke alle umiddelbart er klar over den risiko der er ved at jailbreake sin iOS enhed. Apple påpeger at deres design af iOS sikrer at enhederne fungere pålideligt og at et jailbreak  kan give ustabilitet og afbrydelse af tjenester. Ifølge Apple er det ustabile applikationer, afbrydelse af tjenester, nedsat batteri levetid og mere man kan risikere efter et jailbreak.

Ved at jailbreake åbner man også op for hackere, da jailbreak applikationer ikke er autoriseret af Apple. Hackere vil nemmere have adgang til dine oplysninger efter et jailbreak.

Apple slutter advarslen af med følgende “Apple advarer på det kraftigste mod at installere software, som hacker iOS. Det er også vigtigt at bemærke, at uautoriserede ændringer på et iOS er en overtrædelse af licensaftalen for slutbrugere af iPhone, og Apple vil derfor kunne afvise at servicere en iPhone, iPad eller iPod touch med uautoriseret software installeret. ”

Ja der er en risiko ved at lave et Jailbreak på sin iOS enhed.

Der er ingen tvivl om at et jailbreak gør sikkerheden på din iOS enhed mindre og derfor skal du også tænke dig om inden du begynder på at lave et jailbreak. Apple er selvfølgelig ikke glade for at folk laver et jailbreak, da det åbner op for de begrænsninger som Apple har givet iOS styresystemet og det betyder også tab i indtjening for Apple.

Inden man laver et Jailbreak skal man også være klar over at Apple kan nægte at servicere din enhed. Du kan dog gendanne til fabriksindstillinger inden, så den ikke længere er jailbreaket, men en defekt på din enhed kan gøre at en gendannelse ikke er mulig og derfor skal man have dette med i sine overvejelser. Jeg har selv jailbreaket min iPhone og har prøvet at skærmen gik i stykker og var helt sort. Den blev indleveret til reperation og jeg fik den ombyttet uden nogen problemmer.

Om du vælger at jailbreake din enhed er helt dit eget valg og iPhonecentral kan ikke drages til ansvar for defekter eller ligende i forbindelse med et jailbreak. Men et jailbreak åbner op for helt nye muligheder på din iPhone.

Har du trods ovenstående artikel og advarsel fra Apple, alligevel besluttet at Jailbreake din enhed, så se denne guide til at jailbreake iPhone 5 eller anden iOS 6.x enhed.

Tags: , ,

Kategori: Jailbreak, Nyheder & rygter

Kommenter


2 + = ti