Apple iWatch. Apple arbejder på et smart ur!

Indlæg skrevet februar 15, 2013 | Reply

Meget tyder på at Apple arbejder på et smart ur der arbejder sammen med iOS enheder.

iwatch4

Flere kinesiske medier, New York Times og flere har været ude med rygter omkring et smart ur fra Apple. Skal vi tro rygter arbejder Apple på et ur, som arbejder sammen med iPhone og iPad. Det bliver ifølge rygter et ur med simple funktioner og kurvet glas, hvilket skal være med til at gøre det unikt og skille sig ud fra mængden. Det er selvfølgelig meningen at et iWatch smart ur skal arbejde sammen med iOS enheder og kører med iOS styresystemet, hvilken funktioner et sådan ur vil få vides ikke. Apple har ikke officielt bekræftet noget om et iWatch, men det kan sagtens blive Apple næste store hit.

NFC og en form for iPhone lås kan være muligt.

Med en låsefunktion, vil uret kunne låse ens iPhone op når de er i nærheden af hinanden og ligeledes låse ens iPhone når den kommer for langt væk. Det vil være en form for ekstra sikkerhed og en funktion, hvor uret giver besked, hvis din iPhone er for langt væk kunne sagtens være en muligt.

Med NFC i uret vil det være muligt at benytte denne form for betaling uden at have sin iPhone fremme. Man benytter blot uret der arbejder sammen med din iPhone.

100 personer er igang med at udvikle et smart ur.

Skal vi tro Bloomberg, så er planerne om et ur ret langt fremme og op mod 100 personer er sat på opgaven med at lave et smart ur. Holdet består af produktdesignere, soft og hardware ingeniører, marketingsfolk og i spidsen er chefingeniør, James Foster. Smart uret er altså ifølge bloomberg ikke blot et eksperiment, men hvornår uret kommer er der intet om. Bloombergs kilde er angiveligt 2 personer med kendskab til Apple´s planer.

Apple har bestemt mulighederne for at lave et super sejt ur og mere og mere tyder på det er på vej. Sidste år sagde firmaet Corning Glass Technologies der laver Gorilla Glas til Apple´s enheder, at de gennem mere end et årti har arbejdet på at lave bøjeligt glas og at det nu er lykkedes. Så mon ikke det bliver dette firma som skal levere kurvet glas til et iWatch.

Vi følger op når der kommer nye rygter omkring et Apple ur. Dette ur kan meget vel komme på markedet i slutningen af 2013 eller starten af 2014.

Her er nogle bud på hvordan i iWatch kan se ud.

iwatch3  iwatch2  iwatch

Tags: , ,

Kategori: Nyheder & rygter

Kommenter


6 − = to