Apple kan bruge flydende metal legering til den nye iPhone

Indlæg skrevet april 19, 2012 | Reply

Apple har i flere år haft rettighederne til at benytte en flydende metal legering. Denne metal legering kan vi meget vel komme til at se på den nye iPhone 5.

Det er ETNews.com som er et koreansk it nyhedsmedie der er ude med rygterne omkring brug af flydende metal legering i iPhone 5. Ifølge deres kilde er det konkurrencen mellem Samsung og Apple, som har gjordt at Apple har speeded processen op med hensyn til brug af ny flydende metal legering. Apple har rettighederne til denne metal legering som er fra firmaet Liquidmetal og samtidig har Apple også flere eksperter på dette område ansat. Det skrøbelige design på iPhone 4 og 4s har der været snakket meget om, samtidig har rygterne længe gået på et nyt design til den nye iPhone 5 som forventes på markedet her i 2012.

Den flydende metal legering vil give Apple flere muligheder for at gøre iPhone 5 mere modstandsdygtig overfor småslag og ridser, men vil også kunne betyde et tyndere design end tidligere. Denne metal legering er andre legeringer overlegne på en lang række punkter og samtidig er det ligeså nemt at arbejdemed som plastik, hvilket også gør det interessant til et mobil design.

Kilden påstår at Apple fokusere mere på designet, da det vil kunne skabe en afgørende fordel i forhold til android telefoner. Apple har svært ved at få skabt den afgørende forskel i softwaren, så det bliver spændene at se et nyt design fra Apple.

Der har været utallige rygter omkring lanceringen af iPhone 5. Der har både været snakket sommer og efterår. Denne kilde påstår dog vi får den at se til sommer under WWDC. Deter ved WWDC at de første 4 iPhone er blevet fremvist. Det var kun iPhone 4s som ikke er kommet om sommeren, derfor har rygterne tidligere gået på at det var en ny strategi fra Apple og der ville være flere gode fordelle ved en efterårslancering.

Det bliver spændene at se om denne kilde taler sandt, for så er der ikke længe til den nye iphone 5 kommer. Det bliver også spændene med designet og om det bliver en kombination af Gorilla glas og denne metal legering. Vi fælger selvfølgelig op når der er nyt om dette.

Kategori: Nyheder & rygter

Kommenter


4 + = tolv