Så er Evasi0n iOS 6.x untethered jailbreak frigivet!

Indlæg skrevet februar 4, 2013 | Reply

Så blev det endelig frigivet. Jailbreake din iPhone 5 eller anden iOS 6.x enhed med EvasiOn jailbreaket.

iOS-6-untethered-jailbreak

Så er det der officielt udgivet et untethered jailbreak til iOS 6.x. Det nye jailbreak hedder EvasiOn og det er et team af yderst kompetente hackere der står bag. EvasiOn er der blevet brugt lang tid på og det kan visse sig at være det mest vellykkede jailbreak til dato.

Du kan hente jailbreaket lige her og straks gå igang.

Vi kommer meget snart med en guide til hvordan du gør trin for trin.

Der har været meget snak om at der ikke ville komme noget nyt jailbreak, fordi Apple havde fået alt for godt styr på sikkerheden. Dette har dog intet haft på sig og den eneste grund til det først kommer nu er fordi iOS 6.1 først skulle frigives. Teamet bag jailbreaket har ventet på iOS 6.1 opdateringen og dette skyldes at  hvis jailbreaket var blevet frigivet inden, så ville Apple helt sikkert få lukket de huller hackerne havde fundet. Nu er iOS 6.1 kommet og jailbreaket er også blevet frigivet, og samtidig er der formentlig længe til næste Apple software opdatering.

Winterboard understøtter iOS 6.1

Winterboard som giver mulighed for nye temaer og lave en masse ændringer i farver mm. understøtter allerede iOS 6.1. Det Winterboard kan du stort set designe  alle elementer på din iPhone og der er en lang række temaer man kan benytte.

Du kan se andre gode tweaks som er iOS 6.x kompitable lige her

Skal du jailbreake din iOS 6.1 enhed? kommenter gerne nedenfor og lad os høre din mening om iPhone jailbreak.

Opdatering: får du denne fejlmeddelelse - netdb open nodename nor servername provided or not known

Du kan prøve at gå til Indstillinger -> Generelt -> Nulstill og her trykker du på Nulstil netværksindstillinger. Det er dog ikke sikkert dette hjælper, da problemmet skyldes det store antal personer der sidder og prøver at hente alle deres favorit tweaks. Cydia serveren kan simpelthen ikke klare det store pres, så du må have tålmodighed, hvis du får fejlmeddelelsen “netdb open nodename nor servername provided or not known” når du prøver at installere de forskellige tweaks.

Tags: , , ,

Kategori: Jailbreak, Nyheder & rygter

Kommenter


6 − fire =