Bang & Olufsens nye trådløse højttaler BeoPlay A9

Indlæg skrevet oktober 10, 2012 | 1 Reply

BeoPlay A9 er en design rigtig trådløs højtaler der understøtter AirPlay og DLNA

Struer virksomheden Bang & Olufsen er klar med en ny lækker højtaler. Det er en højtaler som hører til i den dyrer ende og kommer til at koste 14.999 kr. når den til november kan købes. En enkelt højtaler er dog nok til at give en fantastisk lydoplevelse.

BeoPlay A9 ligner en parabol eller underkop der står op, ikke fordi den er grim. Designet erenkelt og elegant og hvem ville ikke have denne lækre højtaler. Højtaleren kan både hænge på væggen med et tilhørende vægbeslag eller stå på 3 træben. BeoPlay A9 kommer i en lang række farver og du kan vælge mellem 7 farver til stoffet og 3 forskellige farver til de 3 træben.

BeoPlay A9 giver en rigtig god lyd i rummet, dette skyldes følgende.

  • 1 x 8″ basshøjtaler
  • 2 x 3″ mellemtoner
  • 2x 3/4″ diskanter
Alle drives af hver deres forstærkere. Den 8″ bass har en forstærker på 160 watt og de andre har hver deres forstærker på 80 watt. BeoPlay A9 benytter samme teknologi som kendes fra de kendte Beolab 5 højtaller, nemlig Adaptive Bass Linearisation teknologien. Det er altså en højtaler med fuld power og god lyd i hele rummet.
Højtaleren har en vægt på 13,7 kg uden ben og med benene vejer den 14,5 kg. Når den står på de 3 træben har den en højde på 91 cm og benene har en diameter på ca. 40 cm. Vælger du at hænge den på væggen så har den en diameter på 70 cm og en dybde på 21,3 cm. BeoPlay A9 afspiller musik fra de fleste trådløse enheder og lydoverførsel sker enten trådløst via AirPlay, Bluetooth eller med den indbyggede USB indgang.

Tags: , ,

Kategori: Tilbehør

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Nok en af de fedeste højtalere, der nogensinde er designet.

    Virkelig stilet.

Kommenter


fire − = 2