11 Jailbreak tweaks til iPhone 5 og iOS 6

Indlæg skrevet februar 9, 2013 | Reply

Her er en liste med tweaks til iPhone 5 og andre iOS 6 enheder.

Cydia-IconNår du har jailbreaket din iOS enhed åbner dig sig med Cydia en helt ny verden. Cydia er som App store fyldt med Applikationer eller tweaks om man vil. Det kan være svært at overskue hvad der er godt og hvad der er skidt. Her længere nede finder du tweaks som virker til iPhone 5 og iOS 6.x. Er der en begrænsning i iOS systemet som du ikke syntes og så er der helt sikkert et tweak i Cydia til at ændre denne begrænsning.

Nedenfor finder du 11 gode tweaks som fungere med iPhone 5 og andre iOS 6 enheder. Ikke alle disse tweaks er gratis, men alle sammen er nyttige og nogle af de bedste tweaks i Cydia.

Se en guide til hvordan du jailbreaker din iPhone 5 eller anden iOS 6 enhed lige her

Applocker

Er et tweak, som giver dig mulighed for at sætte kode på mapper og applikationer. Du kan fx vælge at sætte lås på beskeder, mail, fifa 2013 eller hvad du nu ønsker. Med Applocker kan du sætte en kode på hvilken som helt applikation og sikre dig andre ikke kan lurer uden din tilladelse.

Infinifolders

Giver mulighed for at få flere applikationer i hver mappe. Apple har fra standart begrænset antallet af applikationer i hver mappe til 12. Denne begrænsning kan være rigtig irriterende og derfor er Infinifolders et virkelig godt tweak.

IntelliScreenX

Giver mulighed for at ændre låseskærmen og mulighed for at få meddelelsescenteret vist når skærmen er låst. Her kan du også lave sider til facebook, mail, rss mm som du kan scrolle mellem.

KillBackground

Med dette tweaks kan du med et enkelt tryk lukke alle åbne applikationer. Så slipper du for at bruge tid på at lukke hver enkelt applikation.

Springtomize 2

Med springtomize får du adgang til en lang række nyttige indstillinger. Du kan fx. få flere applikationer i docken, ændre størrelse på ikoner på hjemskærmen, ændre status bar, notifikationcenter og meget mere. En helt ny menu med indstillinger som fjerne nogle af alle Apple begrænsninger.

Winterboard

Med winterboard kan du ændre tema på din iPhone. Det er muligt at hente en masse forskellige temaer til at personliggøre sin iPhone. Der er både gratis temaer og nogle som koster et par dollar.

Photo organizer

Er du træt af måden Apple har valgt at billederne skal organiseres i kamerarullen, så skal du se på dette tweak. Med Photo organizer kan du oprette mapper og flytte billeder fra kamera rullen til mapperne. Når du sletter et billede i kamerarullen sletter du det ikke i mappen du har lagt det i. Et utroligt smart tweak der giver mulighed for at organisere sine billeder på en ordentlig måde.

Auxo

Når du dobbeltklikker på homeknappen får du i bunden vist de åbne applikationer. Med Auxo får du udover ikonet også vist uddrag. Et lille smart tweak, som er gratis.

Barrel

Giver mulighed for fede slide effekter når du slider mellem dine hjemskærme. Der er en række forskellige effekter at vælge imellem og det giver din iPhone et fedt touch.

F.lux

Ændre belysningen, så der om aftenen er et mere behageligt lys i displayet. Så slipper du for at få ondt i øjnene af lyset på skærmen.

IconRenamer

Et rigtig smart tweaks der giver mulighed for at ændre navn på sine applikationer. Du kan ændre navn på dine applikationer så du slipper for lange navne. et eksempel er applikationen fra Danske bank som hedder “Mobilbank” denne kan du ændre til bare at hedde “Bank”. Sådan kan du gøre med alle de applikationer, hvor du vil ændre navnet.

Tags: , , ,

Kategori: Jailbreak, Jailbreak tips, Tips & tricks

Kommenter


fire − 3 =