6 Gode iPhone 5 & iOS 6.x tweaks

Indlæg skrevet februar 6, 2013 | Reply

Her er vores bud på nogle gode tweaks til iPhone 5 og andre iOS 6 enheder.

Cydia TweaksNår du har Jailbreaket din iPhone 5 eller anden iOS enhed, så åbner der sig en helt ny verden af muligheder. Du kan stort set finde tweaks der ændre alt på din iPhone. Du kan fx få flere end 12 applikationer i en mappe, ændre temaer, ændre låseskærm, størrelse på ikoner, få plads til flere app i docken og meget mere. Efter du har lavet et Jailbreak får du adgang til Cydia, som fungere på samme måde som App Store. Her nedenfor kan du læse om nogle gode iPhone 5 tweaks, du kan finde i Cydia.

Gode Cydia Tweaks til iPhone 5 og andre iOS enheder.

Springtomize 2

Denne er næsten en nødvendighed når du har lavet et jailbreak. Springtomize 2 giver adgang til en lang række indstillings muligheder. Få fx flere applikationer i docken på hjem skærmen, ændre størrelse på ikoner, samt hvor mange du vil have i hver række og meget mere.

Infinifolders

Dette tweaks bryder grænsen for 12 applikationer i en mappe. Med dette tweaks kan du putte alle de applikationer i en mappe og i mappen er det muligt at scrolle op og ned.

KillBackground

Giver mulighed for at lukke alle åbne applikationer med et enkelt tryk. Et nyttigt tweaks der gør det noget nemmere at lukke alle applikationer på en gang og spare på batteriet.

WinterBoard

Dette tweaks gør det muligt at ændre tema på sin iPhone. Der er både gratis og betalings temaer.

IntelliScreenX 6

Giver mulighed for at ændre låseskærmen. Med dette tweaks kan du få vist Meddelelsescenteret, mail, facebook, twitter og RSS på låseskærmen. Så har du altid et hurtigt overblik og behøver ikke låse din iPhone op først.

Barrel

Gør det muligt at sætte forskellige effekter på når du slide mellem siderne på hjemskærmen. Der er en række forskellige effekter at vælge imellem og det er en fed funktion.

Der er mange flere og det er bare med at gå på opdagelse i Cydia. Har du nogle Tweak som andre bør kende til så kommenter gerne nedenfor.

Tags: , , ,

Kategori: Jailbreak, Jailbreak tips, Tips & tricks

Kommenter


6 − fem =