Efter jailbreak – Hvad gør man efter man har hentet Cydia?

Indlæg skrevet februar 21, 2013 | Reply

Er du i tvivl om hvad du skal gøre efter du har jailbreaket din iOS enhed og Cydia ikonet er kommet frem, så se med her.

Cydia-IconHar du ikke jailbreaket din iPhone, så kan du her se, hvordan du gør det. Det tager godt og vel 10 min og derefter har du lavet et jailbreak og er klar til at læse videre.

Når du har lavet et succesfuldt jailbreak på din iPhone eller anden iOS enhed, så vil du på hjemmeskærmen få Cydia ikonet frem. Cydia åbner op for en helt masse nye muligheder og du finder en masse jailbreak applikationer til at tweeke din enhed. Når du første gang åbner Cydia skal du vælge mellem følgende 3 valgmuligheder, User, hacker eller developer. Når du har valgt fx. User , så kommer du til Cydia startsiden.

Når du er i Cydia applikationen, kan du finde en masse forskellige ting og i starten kan det for nogen godt virke uoverskueligt, men det er ikke så indviklet og fungere i princippet på samme måde som Apple´s egen App Store, hvor du kan hente forskellige applikationer.  I bunden kan du vælge menuer i Cydia. Du kan blandt andet vælge Sections, hvor alle tweeks ligger opdelt i kategori eller helt til højre er der Search, som giver mulighed for at søge i hele Cydia.

Der er rigtig mange ting du kan hente i Cydia og fra startsiden kan du vælge Featured, for at se nogle af de fremhævede udvidelser og tweeks. Vi har også lavet en liste med nogle gode tweeks her.

Det er ikke selve Cydia der gør en masse smarte ting ved din enhed, men derimod de tweeks du henter i Cydia.

Du henter disse udvidelser og tweeks på samme måde som du henter applikationer i App Store og ligeledes slettes de også på samme måde. Når der kommer en opdatering til nogle af de tweeks du har hentet, så vil der være en mærkering ved Cydia ikonet og du opdatere ved at gå ind i Cydia -> Vælg  ”Manage” nederst, derefter tryk Packages og opdater.

Ikke alt i Cydia er gratis.

Der findes mange ting i Cydia, men ikke alt er gratis. Nogen udvidelser vil være gratis, mens andre koster nogle få dollar. Betalingen i Cydia foregår gennem Paypal.

Nogen af de første udvidelser/tweeks du skal hente efter at have lavet jailbreak er:

Springtomize 2 – Springtomize er næsten et must at skulle installere og er en af de tweeks med flest muligheder for at personliggøre din enhed. Du kan ændre en lang række indstillinger i docken, på låseskærmen, ikoner, mapper og meget mere. Det er en god ide at tage sig god tid til at kigge Springtomize godt igennem, da der er så mange fede muligheder.

KillBackground – Giver mulighed for at lukke alle åbne applikationer med et enkelt tryk.

Se flere her

Tags: ,

Kategori: Jailbreak tips, Tips & tricks

Kommenter


− to = 1