Guide: Jailbreak iPhone 5 eller anden iOS 6.x enhed med Evasi0n

Indlæg skrevet februar 4, 2013 | Reply

Her er en guide der visser hvordan du jailbreaker iPhone 5 og andre enheder med iOS 6.x.

iOS-6-untethered-jailbreak

Så kom det længe ventede jailbreak til iOS 6.x og iPhone 5. Det nye jailbreak hedder evasiOn og det er blandt andet disse kendte hackere @pimskeks @planetbeing @pod2g @MuscleNerd som har lagt kræfter i dette jailbreak.

Det er et jailbreak der er blevet arbejdet på længe og måske det mest vellykkede jailbreak til dato. Det er utrolig nemt at udfører og ved at følge nedenstående guide, så har du indenfor 5 min jailbreaket din iPhone 5 eller anden iOS 6.x enhed.

Følgende enheder kan jailbreakes med EvasiOn

 • iPhone 5
 • iPhone 4S
 • iPhone 4
 • iPhone 3GS
 • iPad 4
 • iPad 3
 • iPad 2
 • iPad mini
 • iPod touch 5
 • iPod touch 4
 • Apple TV 2 (except third-generation)

Før du går igang med at jailbreake din iPhone 5 eller anden iOS 6.x enhed

Denne guide er blevet gennem testet på en iPhone 5 med iOS 6.1 og det virkede uden problemer, men vi fralægger os ethvert ansvar i forbindelse med dit forsøg på at jailbreake din iOS enhed.

Det er altid en god ide at tage en sikkerhedskopi af din iPhone inden du begynder at jailbreake. Så kan du altid gendanne til denne, hvis noget skulle gå galt undervejs og dermed mister du ikke dine data.

Sådan jailbreaker din iPhone 5 eller jailbreaker enheder med iOS 6.x

 1. Det første du starter med at gøre er at opdatere til iOS 6.1 Har du allerede gjordt dette så spring til næste punkt.Gå til “Indstillinger” -> “Generelt” -> “Softwareopdatering” tryk opdater og vær sikker på der er nok strøm til hele processen på din iPhone.
 2. Start med at tage en Backup, så er du sikker på ikke at miste data, hvis noget går galt.Gå til “Indstillinger” -> “iCloud” -> “Lagring & sikkerhedsk.” og nederst kan du her trykke på “Sikkerhedskopier nu“. Det kræver at du er tilsluttet et WiFi netværk.
 3. Fjern adgangskode på låseskærm!Gå til “Indstillinger” -> “Generelt” -> “Lås med kode” tryk slå kode fra. Dette er vigtigt for at sikre at jailbreaket fungere uden fejl.
 4. Download EvasiOn på din pc eller mac
  Fra dette link EvasiOn.com og pak det ud/indstaller det.
  EvasiOn jailbreak
 5. Åben EvasiOn og sørg for din enhed er tilsluttet computeren med usb kabel.
  iOS 6 jailbreak sådan gør du
 6. Tryk “Jailbreak” og du skal nu blot vente med at gøre noget som helst indtil processen er helt færdig, hvorefter din iPhone genstarter og de kan trykke på exit på computeren.
  Afbryd endelig ikke processen som kan tage 5-20 min.
  iOS 6.x jailbreak
 7. Når processen er færdig er din iPhone 5 eller anden iOS 6.x enhed jailbreaket. På hjemmeskærmen er ikonet Cydia nu synligt og her kan du hente tweaks mm.

Se her en liste med gode tweak når du har jailbreaket din iPhone 5

Opdatering: får du denne fejlmeddelelse - netdb open nodename nor servername provided or not known

Du kan prøve at gå til Indstillinger -> Generelt -> Nulstill og her trykker du på Nulstil netværksindstillinger. Men det hjælper nok ikke, da problemet formentlig skylde en overbelastning af Cydia´s´server og derfor må du have lidt tålmodighed, hvis du oplever denne fejlmeddelelse.

Kategori: Jailbreak, Jailbreak tips, Tips & tricks

Kommenter


tre + 1 =