iphone opladning første gang – Hvordan og hvorledes?

Indlæg skrevet januar 17, 2013 | 1 Reply

Er du i tvivl om hvordan du skal oplade din nye iPhone første gang?

iphone opladning første gang

Der er mange der fejlagtigt tror at den beste måde at oplade en iPhone på er hved at lade den aflade helt og derefter oplade den helt. Dette var bedst for år tilbage da der blev brugt nikkel batterier, men er ikke gældende længere, da der nu benyttes Lithium batterier. Lithium batterier giver en bedre holdbarhed og så er det langt mere fleksible når det gælder opladning.

Alle nye smartphone er udstyret med Lithium batterier og dette gælder selvfølgelig også din nye iPhone. Når du pakker din nye iPhone op, kan du næsten med garanti tænde den med det samme også selvom den ikke er blevet opladet først. Der er som regel lidt strøm på fra start og dette skyldes at Lithium batterier ikke har godt af at være helt afladet. Dette bør du også tænke over til dagligt, lad din iPhone op når du kan og ikke når batteriet er løbet helt tør for strøm.

iPhone opladning første gang.

Som nævnt ovenfor er der lidt strøm på din iPhone når du får det pakket ud af kassen. Du kan uden problemer starte med at bruge den med det samme uden først at oplade. Der vil fra start ikke være fuld strøm på og derfor er det altid en god idé lige at sætte en oplader til med det samme, men du kan sagtens bruge den imens og du behøver ikke lade den sidde 24 timer eller ligende i laderen. Det tager 3-4 timer at lade en iPhone helt op og du behøver ikke lade den side længere i laderen.

Tags: , ,

Kategori: Diverse tips, Tips & tricks

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Michael siger:

    Min erfaring er, at de billige opladere er lige så gode som de originale. De originale er bare meget dyrere, det er faktisk den eneste væsentlige forskel. Spild af penge!

Kommenter


8 + = femten