Klip simkort til iPhone – Skabelon og video

Indlæg skrevet januar 27, 2013 | Reply

Her kan du se hvordan du klipper simkort til iPhone. Klip simkort til micro sim eller nano simkort størrelse.

iphone-sim-kort

Der bruges idag ikke længere de store sim kort, men derimod micro og nano sim kort. Disse er mindre og enten skal du have et nyt sim kort at dit teleselskab og eller kan du selv klippe det til.

Sådan klipper du simkort til nano eller micro sim kort

Uanset om du skal klippe et sim kort til micro eller nano sim, så udskriv  denne PDF fil i fuld A4 størrelse. Printer du i fuld A4 størrelse er det en rigtig god skabelon til at klippe et sim kort til.

Der er 3 forskellige muligheder.

  1. Alm sim kort til micro sim
  2. Alm sim kort til nano sim
  3. Micro sim kort til nano sim.

Du ligger dit simkort ovenpå skabelonen og med en lineal tegner du linjerne på dit nuværende simkort. Tegn med en kuglepen eller tynd tus. Hver sikker på dit simkort ligger korrekt på skabelonen og dobbelt tjek stregerne inden du begynder at klippe.

Du kan med fordel se nedenstående video fra youtube, hvor der er vist hvordan du klipper simkort til.

Har du ikke selv mod på at kaste dig ud i at klippe dit sim kort efter en skabelon, så kan du flere steder på nettet købe et værktøj der klipper sim kort til eller bestille et ved din teleudbyder. Har du mod til at gå igang med det samme og følger ovenstående guide, så er du på rette vej. Klipper du forkert, så skal du være klar over at du ødelægger sim kortet helt. Så dobbelt tjek at du har gjordt det rigtigt inden du begynder at klippe.

Tags: , , ,

Kategori: Diverse tips, Tips & tricks

Kommenter


− en = 2