Overfør data fra gammel iPhone til ny iPhone

Indlæg skrevet oktober 13, 2012 | Reply

Er du i tvivl hvordan du overfører dine data fra din gamle iPhone til en ny iPhone?

Du kender det sikkert, det med at have fået en ny telefon og skal have rykket kontakter og andet data fra din gamle telefon til den nye. Det er ikke altid lige til, og det gælder om at sikre sig at man får alt det data med man behøver. Dette gælder både billeder, kontakter, kalender aftaler og meget andet.

Skal du rykke dine data fra en gammel iPhone til en ny iPhone, så er der 2 måder du kan gøre dette på. Der er iCloud eller iTunes, hvor iCloud klart er det nemmeste.

Flyt data til ny iPhone med iCloud

iCloud er den nemmeste løsning, hvis du skal have alle dine ting med fra din gamle iPhone og over på en evt iPhone 5. Alle enheder med styresystemmet iOS 5 eller højere, kan benytte iCloud til at overføre billeder, video, kontakter, kalenderaftaler mm. Det er vigtigt først at tage en sikkerhedskopi og nedenfor kan du se hvordan du kommer igennem hele processen med at få dine data overført til en ny iPhone.

 1. sørg før du er forbundet til et WiFi netværk og en strømkilde eller 100% sikker på der er nok strøm din iPhone.
 2. Gå til Indstilinger->iCloud->Lagrinb & sikkerhed og tryk sikkerhedskopier nu.
 3. Efter processen er kørt færdig er der taget en sikkerhedskopi og du kan se nederst hvornår sidste sikkerheds kopi er lavet.
Så har du taget en kopi af alt dit indhold og skal bare have det på din nye iPhone.
Er det ikke en helt ny iPhone du skal have det over på, men en anden iPhone med iOS 5 eller højere, så er det nemmest først at slette alt på den nye iPhone du skal bruge. Det gør du således:
 1. Gå til indstillinger->Generelt->Nulstil. Så trykker du på “Slet alt indhold og indstillinger”
 2. Bekræft og sletningen går igang, hvorefter den starter op som en ny iPhone du skal sætte op.
 3. Følg opsætningen indtil du kan vælge at gendanne fra iCloud sikkerheds kopi.
 4. Indtast dit Apple id og password og accepter derefter vilkårene.
 5. Vælg derefter hvilken sikkerhedskopi du vil gendanne fra og processen vil starte.
 6. Afvent indtil processen er færdig og så er dine data overført.

Flyt data fra gammel iPhone til ny iPhone med iTunes.

Den anden mulighed der er som kan bruges til at overføre data til ny iPhone er iTunes. iCloud er den nemmeste løsning da det ikke kræver en computer, men følger du nedenstående punkter, så burde det heller ikke tage lang tid at overføre dine data til ny iPhone med iTunes.

 1. Først skal du forbinde din gamle iPhone til computeren, åbne iTunes og tryk på ”Synkroniser” knappen nede i højre hjørne.
 2. Du skal også huske at tage en backup for at være på den sikre side. i menuen til venstre kan du vælge sikkerhedskopier og trykker du her vil du altid kunne gendanne din iPhone hvis noget skulle gå galt
 3. Når du har taget en backup af den gamle iPhone tager du den fra og tilkobler den nye iPhone til computeren
 4.  nu kan du vælge imellem at sætte din nye iPhone op som en helt ny iPhone, eller bruge sikkerhedskopien af dine gamle data.
 5. Når sikkerhedskopien er indlæst succesfuldt begynder din iPhone at ”reboote”. Når dette er færdig begynder iTunes at overføre data i form af spil, applikationer, billeder og kontakter som du havde på din gamle iPhone.
 6. Hav tålmodighed og lad iTunes arbejde sig gennem processen, hvilket kan tage lang tid. Tiden det tager kommer an på hvor meget du havde på din gamle iPhone som skal ind på den nye iPhone

Dette var løsninger til, hvordan du overfører data i form af kontakter, billeder, applikationer osv. fra en gammel iPhone til din nye iPhone. Har du husket at tage en backup først er du på den sikre side. Går noget galt vil du altid kunne gendanne til denne backup.

Tags: , , , ,

Kategori: iCloud tips, Indstillinger tips, Tips & tricks

Kommenter


+ en = 2