Tip: Min iPhone har fået vand

Indlæg skrevet oktober 25, 2012 | Reply

Har din iPhone fået vand, så er der stadig håb.

Selvom uheldet skulle være ude og du har fået vand i din iPhone, så er der stadig håb. Har du tabt din iPhone i toilettet, i håndvaske, en vandpyt eller er den på anden måde blevet udsat for vand, så gælder det om at handle hurtigt. Jo hurtigere du er jo bedre, da vandet kan få din iPhone til at kortslutte, hvis du ikke gør noget.

Har din iPhone fået vand, så gør følgende:

  1. Sluk din iPhone. Den skal slukkes så hurtigt som muligt, så der er mindre chance for den kortslutter.
  2. Fjern sim kort og evt batteri (svært på iPhone)
  3. Fontør telefonen, men pas på den ikke bliver for varm.
  4. Derefter lægger du den i en pose med ris og lukker tæt. Ris er gode til at suge væske/fugt.
  5. Posen lægges på en radiator og tørrer i ca. 24 timer.
Jeg havde tabt min nye iPhone 5 i toilettet, dagen efter jeg modtog den. Skærmen virkede derefter ikke ordentligt og touch tingen virkede slet ikke. Jeg var sikker på den var død og jeg gik i panik. Kom så i tanke om ovenstående råd, som også tidligere er skrevet her på iPhoneCentral.
Dette råd omkring vand i sin iPhone, er værd at forsøge sig med, hvis man har været uheldig. Om det virker for dig kan jeg ikke sige, men min nye iPhone 5 virker nu igen efter at have udført de 5 trin ovenfør. Uanset om det er en iPhone eller anden smartphone, så er ovenstående tip værd at prøve, inden man giver fortabt og indlevere den til reparation. En reparation for vandskade er oftest for egen regning, medmindre du har en elektronikforsikring. Har du sådan en forsikring, så kan du noges med at betale selvrisiko beløbet. Denne guide er gratis og bestemt et forsøg værd for at reparere en iPhone der har fået vand.

Tags:

Kategori: Diverse tips, iPhone Reparation, Tips & tricks

Kommenter


tre + 6 =