Tip: Opsæt og brug fotostream

Indlæg skrevet oktober 18, 2012 | 1 Reply

Her finder du en guide med opsætning og brug af fotostream

Med fotostream har du en backup løsning og dine billeder på alle dine iOS enheder. Ligeså snart du er tilsluttet et WiFi netværk netværk, så synkroniseres dine billeder automatisk, hvis det er sat op.  En kopi bliver gemt på Apple´s server og sendt til dine andre enheder som er sat op med fotostream. Der gemmes op til 1000 billeder eller de sidste 30 dages billeder. På din computer enten mac eller windows computer kan du gemme alle de billeder der er plads til.

Med fotostream tilsluttet er alle billeder du tager automatisk gemt og synkroniseret med alle dine andre iOS enheder som er tilsluttet med samme Apple id.

Sådan aktiveres Photo Stream på din iPhone, iPod eller iPad:

  1. Start Indstillinger app.
  2. Tryk på iCloud.
  3. Klik på Photo Stream.
  4. Slå Foto Stream til Til.

Sådan får du adgang Photo Stream på din iPhone, iPad eller iPod touch

Når du har aktiveret Foto Stream på din iPhone, iPod touch og / eller iPad, vil du være i stand til at se dine billeder taget på en enhed, på alle dine iOS-enheder.

  1. Start Billeder.
  2. Trykke på Albums i bunden.
  3. Klik på Foto Stream.  
Fotostream gemmer og skuber kun dine billeder til dine andre enheder npr du er på WiFi netværk. Så kan du ikke se dine billeder, så log på WiFi netværket og vent et øjeblik, hvorefter dine seneste billeder er synkroniseret.

Fælles fotostream – Del billeder med andre.

Med iOS 6 er det blevet muligt at lave en fælles fotostream som kan deles med andre. Du kan dele de billeder du vil, med de personer du ønsker. Du kan vælge mellem alle dine billeder i kamerarullen. Du kan nemt dele billeder med dine kontakter, hvorefter de vil kunne se billederne på deres iOS enheder.

Sådan virker fælles fotostream

Fra din iPhone skal fælles fotostream aktiveres, når dette er gjordt er du klar til at bruge fælles fotostream og nedenfor er en kort guide til hvordan du bruger fælles fotostrem.

  1. Gå til dine billeder
  2. Tryk på rediger oppe i højre hjørne og vælg det eller de billeder der skal delles.
  3. Tryk Del nederst til venstre
  4. Vælg Fotostream
  5. Vælg kontakt og giv dette fotostream et navn. Tryk næste
  6. Skriv kommentar eller tryk publicer
  7. Derfter vil den du har delt med kunne se det på sine iOS enheder.

Delte Photo Stream fotos kan også ses i en webbrowser, og på Windows-pc’er Ligesom det selvfølgelig kan ses på Apple enheder herunder iPad, iPhone mm.

Sådan aktiveres Photo Stream på Mac

Fra din Mac kan du få adgang til fotostream gennem iPhoto.

  1. Start iPhoto på din Mac
  2. Klik på Fotostream i venstre side.
  3. Klik på Start fotostream.

iPhoto vil begynder at importere dine billeder fra fotostream. Det tager et stykke tid at indlæse billederne og dette afhænger af antal billeder, samt hastighed på forbindelse.

Sådan aktiveres Photo Stream på Windows

Hvis du har en Windows-computer, kan du aktivere Photo Stream gennem iCloud kontrolpanelet.

  1. Start iCloud kontrolpanelet (log ind, hvis du ikke allerede er).
  2. Kontroller Fotostream boksen.
  3. Klik på Indstillinger ud for Photo Stream for at tilpasse fotostream indstillingerne.
Din windows computer vil herefter begynde at importere dine billeder. Det tager et stykke tid at indlæse billederne og dette afhænger af antal billeder, samt hastighed på forbindelse.

Sådan sletter fotos fra Photo Stream

Hvis du har personlige, private eller eventuelle billeder, du simpelthen ikke længere ønsker opbevaret i fotostream, kan du slette dem fra fra  fotostream uden at slette dem fra enheden.

  1. Start Billeder.
  2. Trykke på Album i bunden.
  3. Klik på Fotostram.
  4. Tryk på knappen Rediger i øverste højre hjørne.
  5. Tryk på det eller de foto, du vil fjerne fra Photo Stream.
  6. Tryk på den røde Slet-knap langs bunden.
  7. Tryk på Slet Valgte billeder for at slette dem.

Igen vil dette kun fjerne foto fra Photo Stream, ikke fra kamerarullen af den enhed, du oprindeligt tog det.

Tags: , , ,

Kategori: Foto tips, iCloud tips, Tips & tricks

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Brian H siger:

    Jeg tog denne sommer nogle billeder med min iphone 4, da jeg kom hjem og den skulle synkroniserer med min ipad og begge var på samme wifi net, er det ikke alle mine taget billeder der er overført til fotostream :-( nogle løsning på dette problem.

    Hilsen
    Brian H.

Kommenter


otte + 8 =