iPhone 4s pris & anmeldelse

Alt om iPhone 4s. Herunder iPhone 4s pris, design funktioner mm.

Da 4s blev præsenteret på det længe ventede pressemøde 4. oktober 2011 var der først skuffelse at spore hvis man kiggede på nettet og i medierne, da folk havde set frem til iPhone 5. Det har siden hend vist sig at aftage må man sige. 4s har sat flere salgs rekorder og bare de første 3 dage den var til salg blev der solgt over 4 millioner styk. Rimelig imponerende må sige.

Fakta

 • Størrelse: 115.2 mm * 58.6 mm og dybde 9.3 mm.
 • Vægt: 140 G, 3 gram mere end iPhone 4.
 • Skærm 3,5″ ratina skærm.
 • 16, 32 eller 64 GB hukommelse
 • Dual-core A5 chip processor
 • 8 megapixel kamera
 • iOS 5 og iCloud
 • 1080 pixel HD video
 • Bladkiosk
 • iMessage
 • Airplay


Se priser på denne iPhone her


iPhone 4s Design

Størrelse: 115.2 mm * 58.6 mm og dybde 9.3 mm.
Vægt: 140 G, 3 gram mere end iPhone 4.
Skærm 3,5″ ratina skærm.

iPhone 4s er lavet i samme design som forgængeren i serien iPhone 4. Det er Gorilla glas der pryder både for og bagside. Flot, men ikke så praktisk, da glasset er skrøbeligt og hurtig går i stykker. Selv små stød kan ødelægge dette Gorilla glas og egentlig er det ikke særlig gennemtænk af Apple. Det ser flot ud, men er ikke praktisk.

Kamera: Kameraret har fået en opgradereing og er nu på 8 megapixel. Med 4s kan du tage kniv skarpe billeder med LED Blitz og auto focus. Udover det kan du optage video 1080 Full HD med autostabelisering. Dine billeder Ser kniv skarpe ud på den flotte skærm og du kan optage video og tage billeder i alle situationer.

iPhone 4S med Dual-core A5 processor: Processoren i 4s har fået en ordentlig opgradering. Med en Dual-core A5 processor som vi kender fra iPad 2, er 4s altså dobbelt så hurtig som iPhone 4 og andre konkurrenter på markedet. Grafikken er blevet hele 7 gange hurtigere , det er noget vi kan mærke på spil markedet, hvor det bliver muligt at få mere og mere avancerede spil.

Kameraret er blevet opraderet på flere punkter i forhold til iPhone 4. iPhone 4S tager super flotte billeder, selv i svære lysforhold.

iPhone 4s er udstyret med et 8 megapixel kamera og helt ny optik, der gør du tager kanon flotte billeder. iPhone 4s har bestemt et af de aller bedste mobilkamerare på markedet. Med 8 megapixel er det hele 60% mere end forgængeren iPhone 4 har. Udover der er kommet flere megapixel er der kommet større FWC. FWC siger dig måske ikke så meget, det står for Full-Well-Capacity og gør kameraret bedre til at samle lys. Med mere lys og flere pixel samtidig er der forbedring i detaljerne på billederne. Billederne er rigtig flotte også selvom de bliver vist på computer skærm eller fjernsyn.

Det er ikke kun megapixel der tæller.

Mange kigger på mega pixel når de skal se hvor godt et kamera er, men megapixel er bestemt ikke alt. Lys er også en vigtig del for at få flotte billeder. iPhone 4s er udstyret med en ny optik der sikrer bedre lys til billederne. Objektivet bruger 5 præcisionselementer til at forme det indkommende lys, og samtidig bliver der lukket mere lys ind, hvilket giver skarpere billeder.

iPhone 4s tager gode billeder i svære forhold.

Det kan være svært at tage gode billeder, hvis der enten er for meget eller for lidt lys. Dette klare iPhone 4s og giver dig altid gode billeder. Med en ny og forbedret lyssensor på bagsiden, der er mere følsom, sikrer den bedre billeder også under svære forhold. Kameraret er også med LED blitz der automatisk bruges hvis det er nødvendigt. LED blitzen kan slåes til eller fra hvis man ikke ønsker den automatisk.

A5 chippen er med til at forbedre kameraret.

A5 chippen er designet med en billedprocessor som er ligeså god som dem der er i digital kamerarene. Denne billed processor sikre hurtig lukkerhastighed uden forsinkelse, så du altid kan fange vigtige ting når det sker. Der har tidligere været skrevet om at denne A5 processor som bruges i iPhone 4s har 7 gange bedre grafik og er væsentlig hurtigere end den der blev brugt tidligere. Dette kan bestemt også mærkes på kameraret i iPhone 4s.

Med ny og forbedret ansigtsgenkendelse finder kameraret selv ud af om det er potræt foto du skal tage eller om det er et gruppebillede. Der fokuseres automatisk på det forreste ansigt i billeder og justere eksponeringen på op til 10 ansigter. Dette gør at du kan tage gruppebilleder, hvor du får alle smil og detaljer med.

HDR er en ekstra forbedring af billederne. vælger du at tage HDR billeder (kan vælges i toppen), så tager kameraret 3 billeder i et skud. Disse 3 billeder er med forskellig eksponering, som der automatisk sættes sammen til et billed. Der tages de bedste dele fra de 3 billeder og gør det egentlige billede meget mere nøjagtigt og med mange flere detaljer. Der gemmes både original og HDR billed i dine foto, forskellen på disse billeder kan tydeligt ses.

iPhone 4s optager video i 1080 pixel Full HD

Video optagelser er også blevet forbedret på iPhone 4s og kameraret kan nu optage i hele 1080 pixel full HD. Dette visser sig i flotte video med mange detaljer. Det erogså blevet bedre at optage i svære lysforhold og de forbedringer der er kommet i kameraret har også stor betydning for video optagelserne. Der er også kommet videostabelisering, som sikre der ikke kommer slørede ansigter og hakkende optagelser selvom du skulle ryste list på hænderne.

Siri er navnet på Apple´s intelligente stemmestyrings funktion

Med Siri er det nu muligt at styre sin iPhone 4s, blot ved at tale med den. Du snakker med Siri som var det en anden person, Siri vil svare på det du spørger om og kan selv regne ud hvad du mener. Siri er somen personlig assistent der kan hjælpe med at foretage telefonopkald, sende beskeder, arrangere møder, indstille ting, du skal huske, og meget mere.

Siri er desværre ikke på dansk!

Siri blev præsenteret sammen med iPhone 4s, som en af de helt store ting og ja Siri er da også fantastisk, men det er desværre ikke på dansk. Til at starte med udkom Siri på engelsk, tysk og fransk, der er ved at komme flere sprog til, men dansk er nok ikke først i rækken. Danmark er et lille marked i forhold til mange andre lande og derfor er dansk heller ikke en af de sprog derstårførst i rækken. Vi håber Siri vil komme på dansk, men der er intet nyt om dette. Kan du enkelsk, tysk eller fransk så kan du sagtens bruge Siri.

Siri forstår hvad du siger og mener. Når du snakker til Siri skal du blot talesom var det en anden person du talte til. Du kan fx. sige “Siri kan du ikke fortælle min kæreste at jeg bliver 1 time forsinket”, hvorefter Siri vil skrive en sms til kæresten, med at du er 1 time forsinket. Eller et andet eksempel kunne være “Siri skal jeg noget onsdag i denne uge” hvorefter Siri vil svare om du har nogle kalender aftaler du skal onsdag.

Siri fungere som en glimrende hjælper og du kan også spørge om hvor ting er fx. kan du spørge Siri “er der nogle gode restaurenter i nærheden” hvorefter siri vil svare “jeg har fundet nogle restaurenter i nærheden” så spørger du “Er der nogle som har burgere” hvorefter siri finder dem som har burgere. Dette er desværre også en af de ting som ikke fungere helt i danmark.

Siri er klog og vil spørge dig indtil den har fundet svar på det du vil spørge om.

Siri hjælper til i hverdagen og kan bruges til rigtig mange ting, det er med Siri meningen at du kan styre hele telefonen blot ved hjælp af stemmen. Siri kan bruges til at sende beskeder og oplæsse beskeder, huske på ting for dig og meget mere. Ud fra dine kontaktoplysninger lærer Siri oplysninger der gør at du kan bede Siri om at sende en besked til fx. mor. Siri vil med tiden blive klogere og lærer dig at kende.

FaceTime er en af Iphone 4s nye funktioner. FaceTime er Apple´s egen nye videotelefoni. Et gennemarbejdet nyt koncept fra Apple.

FaceTime er en nysatsning fra Apple og det ser spændende ud. Med Facetime er der sat nye standarter for videotelefoni. Facetime kører kun på WiFi og derfor foregår det hele udenom teleselskabernes dyre priser.

FaceTime er apples egen løsning og fungere derfor kun mellem Iphone. Funktionen virker på begge kamerare i din Iphone 4s og du kan skifte mellem de 2 kamerare uden forsinkelse. FaceTime er dog optimeret til frontkameraret, så du med frontkameraret har et fint billed når du skal bruge videotelefoni.

Videotelefoni er ikke noget helt nyt, teleselskabet 3mobil og andre har forsøgt sig med mindre populære forsøg, hvor det hakkede og nærmst ikke var brugbart. FaceTime er nok også en funktion man vil bruge hvis man er langt væk fra familien. Det vil nok virke lidt underligt at ringe med FaceTime til en fremmed.

iCloud

iCloud gemmer din musik, fotos, dokumenter osv, trådløst kan du bruge dine ting på flere enheder. Det hele sker automatisk og du behøver ikke tænke på andet end at gemme dine ting i iCloud.

iTunes i Icloud - med itunes kan du nemt få nye musik numre og ligeså snart du har købt noget musik vil det være på alle dine enheder der kan tilgå iCloud. Dermed har du altid din musik samling lige ved hånden.

Photo Stream - Med photo stream kan du nemt tage et billed på din IOS enhed og det er automatisk gemt så du kan se det på alle dine andre enheder som mac eller pc. Du kan også via din computer importere gamle billeder og vupti så er de på din mobil osv.

Dokumenter i skyen - Du kan oprette fantastiske dokumenter og præsentationer på din iPhone, iPad og iPod touch. Med iCloud kan du gemme dit arbejdee os see ddee  hvo du har lyst uden at skulle bruge tid på at overføre filer. Alle redigeringer i dokumenter bliver opdateret med det samme så du kan starte med et regneark på din mobil og færdiggøre det på din ipad.

Hvis du har en iPhone, iPad eller iPod touch, har du apps. Du henter løbende nye apps og med iCloud har du dem på alle dine IOS enheder på en gang.

Kalender, Mail og Kontakter - Up-to-date overalt. icloud gemmer alle de ting, du ikke kan leve uden – din kalendere, e-mail og kontakter – hold det ajour på tværs af alle dine enheder. Med icloud kan du lave ændringer overalt. Sammen med dine noter, påmindelser og Safari-bogmærker.

Backup - icloud redder dagen - icloud sikkerhedskopierer din iOS-enhed daglige via Wi-Fi, når den er tilsluttet en strømkilde. Fra din Kamerarulle og beskeder til enheden indstillinger og ringetoner, alt bakkes op hurtigt og effektivt. Og da icloud er indbygget i iPhone, iPad og iPod touch, kan du gendanne dine personlige data på en ny iOS-enhed eller en, du allerede har uden at bruge en enkelt cable. icloud gør det hele for dig via Wi-Fi.

Apple´s nye avis og blad kiosk til alle dine abonnementer.

Med aplpe nye bladkiosk har du alle dine aviser og magasiner samlet et sted. Bladkiosken er en smart måde at samle alle sine abonnementer et sted og samtidig have et overblik over det. Når nye udgivelser er tilgængelige får du en notifikation omkring hvad der er nyt. Det er ligesom at få avisen leveret til døren. Bare bedre.
Det er uvist hvor mange danske magasiner og aviser der er i bladkiosken til at starte med, det er dog en ny aplikation som apple forventer sig meget af i fremtiden og derfor er apple også i fuld gang med forhandlinger omkring at få så mange aviser og magasiner verden over med.

Bladkiosken er for nogen en ligegyldig apps, som ikke vil blive brugt særlig meget, hvis den overhoved vil blive brugt. Det er dog ikke muligt at slette denne forinstallerede apps, som egentlig ikke er en rigtig apps, men mere en advanceret mappe som hjælper med at holde styr på dine aviser og magasiner.

En del af App Store bliver ligeledes dedikeret til køb af avis- og magasin-apps, som derefter landerne på hylderne i kiosk-app’en på ens Iphone.

iMessage:

iMessage er en af de nye ting Apple er kommet med i det nye IOS 5. iMessage er en ny besked tjeneste som fungere på tværs af enheder som bruger IOS 5 f.eks Ipad, Ipod touch og Iphone.

Du kan sende sms, billeder osv kvit og frit i ubegrænsede mængder mellem forskellige IOS 5 enheder. Imessage kører over WiFi eller 3g nettet og dermed er det gratis for dig.

iMessage er indbygget i pogrammet beskeder, med iMessage er det muligt med gruppesamtaler og du kan også se hvornår beskeder er leveret og læst af modtageren.

Find min iPhone

Skulle uheldet være ude og kan du af den ene eller anden grund ikke finde din iPhone, kan du nu bare logge ind på iCloud.com eller bruge programmet Find min iPhone på en anden enhed til at finde din forlagte enhed på et kort, vise en besked på dens skærm, indstille en lås med kode eksternt eller slette dine data eksternt.Find din iPhone på et kort.

Find din iPhone på et kort.

Gå til Indstillinger, tryk på iCloud, og slå Find min iPhone til.* Hvis du mister din iPhone, kan du logge ind på icloud.com fra en hvilken som helst webbrowser eller bruge programmet Find min iPhone på en anden iPhone, iPad eller iPod touch til at vise dens omtrentlige placering på et kort. Det er nemt at aktivere denne funktion på din iPhone. Det kræver kun nogle få enkle trin.

Er uheldet ude og din iPhone ikke er til at finde eller du ved hvor den er glemt er der flere muligheder du kan gøre brug af. Du kan fra andre enheder sende en besked til din iPhone med at du har glemt den som så visses i displayet, selvom den er låst. Ser du på kortet hvor din iPhone er og er den ikke langt væk men du bare ikke kan finde den, er det muligt at afspille en lyd uanset om den er på lydløs eller ej.

Ekstern låsning med kode. Har du mistet din iPhone 4s er det muligt at sætte låsekode på. Du kan dermed forhindre uvedkommende adgang til dine ting du har liggende på telefonen. Med ekstern låsning kan du vælge en 4 cifret kode som skal bruges for at betjene mobilen. den kode kan du slette når du får den forsvunde iPhone tilbage.

Beskyt dit privatliv med ekstern sletning. Adresser, telefonnumre, email-adresser, fotografier. Din iPhone indeholder vigtige personlige oplysninger, som ikke skal falde i hænderne på fremmede. Så hvis du mister iPhone, og den ikke er blevet leveret tilbage, efter at der er vist en besked på den, kan du starte en ekstern sletning og gendanne fabriksindstillinger. Når du endelig finder din iPhone, kan du gendanne dine data ved at aktivere den nyeste sikkerhedskopi fra iCloud eller iTunes.

Ligner iPhone 4.

Ja de ligner hinanden udenpå. Et par streger øverst i siden på 4s og 3 gram er da også umidelbart hvad der skiller de to telefoner, men som du kan se i vores beskrivelse er der altså kommet en hel masse nye funktioner. Denne er absolut en af de aller bedste smartphones på markedet pt.