Om iPhonecentral

iPhoneCentral er starten i slutningen af 2011, men først januar 2012 kom der rigtig gang i siden. iPhone er en af de absolut mest populære smartphone både blandt yngre og ældre smartphone købere. Derfor er der her på siden sat lys på en masse problemstillinger og guider der hjælper dig med at få det optimale ud af din iPhone. iPhoneCentral er en dedikeret iPhone side og der kommer ikke alt muligt andet, der kommer kun indhold omhandlende nuværende og kommende iPhone.

Vi kommer løbende alle ugens 7 dage med nyehder og rygter, ligesom der også løbende vil komme app anmeldelser og anmeldelser af tilbehør.

Siden er reklame finansieret og vi tjener penge på banner reklamer og affiliate aftaler, der giver indtjening når vi henviser folk til de forskellige teleselskaber. Indtjeningen bruges til den daglige drift og udvikling af siden.

Presse

iPhonecentral kan hjælpe med specifik viden om iPhone, ligesom vi også kan hjælpe med at skrive artikler om emner der relatere til iPhone. Er du journalist,  et større medie eller har din egen hjemmeside og ønsker vores hjælp med anmeldelser, artikler, beskrivelser mm. så kontakt os endelig.

Annoncering

Ønsker du at komme i kontakt med iPhone interesserede brugere, så er iPhoneCentral et oplagt sted at annoncere. Vi har hver måned et højt antal unikke besøgende og dine annoncer vil blive vist til folk der er kommet til siden i deres søgen efter viden eller hjælp til iPhone. Ønsker du at annoncere her på siden, så kontakt os endelig og vi finder et fornuftigt samarbejde.

Om iPhoneCentralen
Her finder du iPhone Priser, Nyheder, Tips & Tricks, Jailbreak mm. iPhoneCentral er siden med alt der omhandler iPhone. Siden er både for nye og eksisterende iPhone brugere.
Kategorier
Seneste nyt
Arkiv